2019. augusztus 24.,   szombat
   
Betűméret

NewCode SZEÜ

Köszöntő

eü honlap

 


A jelen egészség-ügye, a jövő egészségügye!

 

 

 

A New Code Oktatóközpont 2011 óta jelentős szerepet vállalt az egészségügyben meghirdetett TÁMOP 6.2.2. pályázat menedzsment típusú képzéseinek kivitelezésében.  15 egészségügyi intézményben több, közel 2000 egészségügyi dolgozó vett részt képzéseinken.

A New Code Oktatóközpont engedélyezett felnőttképzési intézmény, mely azt jelenti, hogy képzéseinket magas színvonalon a mindenkori előírásoknak megfelelően tartjuk. 

Programjaink NMH (Nemzeti Munkaügyi Hivatal) által engedéllyel rendelkező képzések, továbbá az egészségügyi szakdolgozók programjaink elvégzésével kreditpontokat szerezhetnek. (ENKKTI). 2011 óta a közel 2000 egészségügyi szakdolgozó részére 54.402 ETI kreditpontot adtunk ki.

 

Egészségügyi képzéseink

 • Együttműködő csapat

  Képzésünkkel szeretnénk lehetővé tenni, hogy az egészségügy különböző területein dolgozó szakemberek a tréning során csapattá alakuljanak, és az átélt összetartást, az eggyé tartozás élményét újra és újra hasznosítani tudják munkaterületükön, vagy a családjukban. 
 • New Code - Rendszerben a személyes hatékonyság

  A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé váljanak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.

   
 • Mindennapi stressz-, agresszív- és konfliktushelyzetek kommunikációs kezelése

  A program célja, hogy az egészségügy bármely területén dolgozó szakemberek munkatevékenységük hatékonyabb ellátása érdekében konstruktívan tudják kezelni az agresszív-, a konfliktus- és a stressz helyzeteket, illetve az ilyen szituációkban megjelenő érzelmeiket.

   
 • Célravezető kommunikációs eszközök az elköteleződéshez

  A tréning célja, hogy az orvosok, ápolók, egyéb egészségügyi szakdolgozók megtanulják a partner véleményének elfogadása mellett konstruktívan képviselni saját álláspontjukat, képessé váljanak a célorientált és hatékony kommunikációra a problémákban való elsüllyedés helyett.

   
 • Vezetőképzés az egészségügyben

  Az egészségügyben dolgozó felső- és középvezetők a gyakorlatorientált tréning során megismerik a legfontosabb vezetéselméleti alapfogalmakat és vezetői szerepköröket; képessé válnak saját vezetői szerepüket rendszerszemléletben értelmezni

   

Kiemelt Információ

Képzések - szakdolgozóknak !

Képzéseink az egészségügyben dolgozók számára modulonként akkreditált, 15-19  (ETI) pontot lehet 20 óra képzésért kapni. A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé válnak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.
További részletek a képzésekről!

Időjárás