2019. október 16.,   szerda
   
Betűméret

Cégünkről

A New Code engedélyezett(E-000437/2014)felnőttképzési intézet, mely 1996 óta van jelen a szervezetfejlesztésben, oktatásban. Oktatási tevékenységünk kiterjed vállalati és nyílt képzésekre egyaránt.Programjaink NMH (Nemzeti Munkaügyi Hivatal) által engedéllyel rendelkező képzések, továbbá az egészségügyi szakdolgozók programjaink elvégzésével kreditpontokat szerezhetnek. (ENKKTI).2011 óta a közel 2000 egészségügyi szakdolgozó részére 54.402 ETI kreditpontot adtunk ki.

 

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk…

 

For-profit szektor

 pipa

Közigazgatási szektor

 pipa

Egészségügyi szektor

 pipa

Non-profit szektor

 pipa

 

Nemzetközi Oktató- és Vizsgaközpont vagyunkITA

 

Módszertant is tanítunk, az ITA (International Trainers Academy of NLP, London) magyar vizsgaközpontjaként. Rendszerszemlélet és NLP tárgykörben tanulhatnak és vizsgázhatnak a képzésen résztvevők.

  

Hírnevünk háttere a minőség

 

Eredményes működésünk alapját széleskörűen képzett, gyakorlott és hiteles trénereink jelentik. Képzéseink kivételes minőségének legjobb mutatója, hogy az elmúlt öt évben minden képzésünk 90% feletti elégedettségi mutatóval zárult.

Az általunkegészségügyi intézményekbentartott képzéseken a résztvevők (közel 2000 fő) értékelték a program tartalmát, annak gyakorlatiasságát és a képzést vezető trénert is.

 

Értékelés %-ban

Tartalom

98,06

Gyakorlatiasság

97,61

Tréner

99,59

Összesen

98,42

 

 

Miért érdemes velünk együttműködni?

 

 • Programjaink az egészségügyre specifikáltak, a tartalom több tudományterületről integrált, a legkorszerűbb ismereteket adja át.
 • Komplex szolgáltatást tudunk nyújtani partnereink segítségével a pályázat megírásától, a képzések megtartásán keresztül, akár a pályázat elszámolásig.
 • Képzéseink engedélyezettek és az ENKK által minősített képzési programok.
 • Gyakorlatiasság – másnaptól használható tudást adunk.
 • A partnerünk igényeit, egyedi kéréseit beépítjük a programba.
 • A képzéseinket az Ön intézetében tartjuk, igazodunk a munkaidőhöz.
 • Programjaink 1, 2 és több naposak is lehetnek
 • Értjük és belülről ismerjük az egészségügyet, itt szereztünk tapasztalatot, nem a banki szektorban.
 • Szakmai programjainkkal is szélesítettük a kínálatunkat, kórházvezetőknek, középvezetőknek is komoly programokat tartunk.
 • Gyakorlati, hiteles szakemberek fognak oktatni.

 

 

Akik már minket választottak

Egészségügyi képzéseink

 • Együttműködő csapat

  Képzésünkkel szeretnénk lehetővé tenni, hogy az egészségügy különböző területein dolgozó szakemberek a tréning során csapattá alakuljanak, és az átélt összetartást, az eggyé tartozás élményét újra és újra hasznosítani tudják munkaterületükön, vagy a családjukban. 
 • New Code - Rendszerben a személyes hatékonyság

  A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé váljanak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.

   
 • Mindennapi stressz-, agresszív- és konfliktushelyzetek kommunikációs kezelése

  A program célja, hogy az egészségügy bármely területén dolgozó szakemberek munkatevékenységük hatékonyabb ellátása érdekében konstruktívan tudják kezelni az agresszív-, a konfliktus- és a stressz helyzeteket, illetve az ilyen szituációkban megjelenő érzelmeiket.

   
 • Célravezető kommunikációs eszközök az elköteleződéshez

  A tréning célja, hogy az orvosok, ápolók, egyéb egészségügyi szakdolgozók megtanulják a partner véleményének elfogadása mellett konstruktívan képviselni saját álláspontjukat, képessé váljanak a célorientált és hatékony kommunikációra a problémákban való elsüllyedés helyett.

   
 • Vezetőképzés az egészségügyben

  Az egészségügyben dolgozó felső- és középvezetők a gyakorlatorientált tréning során megismerik a legfontosabb vezetéselméleti alapfogalmakat és vezetői szerepköröket; képessé válnak saját vezetői szerepüket rendszerszemléletben értelmezni

   

Kiemelt Információ

Képzések - szakdolgozóknak !

Képzéseink az egészségügyben dolgozók számára modulonként akkreditált, 15-19  (ETI) pontot lehet 20 óra képzésért kapni. A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé válnak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.
További részletek a képzésekről!

Időjárás