2019. október 16.,   szerda
   
Betűméret

Munkatársaink

Kovcs_Magdolna_06

Kovács Magdolna a New Code vezető trénere. Munkája során gazdasági diplomáit, valamint nemzetközi NLP tréneri fokozatát és 15 éves felső vezetői gyakorlatát használja, melyet FMCG, kereskedelem, mezőgazdaság és piackutatás területén szerzett.
Szakterületei: vezetőképzés, kommunikáció, szervezetfejlesztés, fejlesztő tréningek, executive coaching.
Kovács Magdolna minősített (Certified) New Code NLP tréner és Classic Code NLP tréner. Mindkét minősítését John Grinder, Carmen Bostic St. Clair és Michael Carroll személyesen végezték. A minősítettség azt jelenti, hogy az ITA NLP (International Trainers Academy of NLP) vizsgáztató trénere, valamint partnerségben dolgozik az ITA NLP-vel, mely szervezetet John Grinder, Carmen Bostic St. Clair és Michael Carroll hozták létre abból a célból, hogy a fenntartsák és növeljék az elérhető NLP oktatás minőségét.

Czikkely_Tibor_06
Czikkely Tibor
a New Code vezető trénere. Több mint 15 éves kis- és nagykereskedelmi értékesítési tapasztalatát, mérnök-közgazdászi és NLP  diplomáit használja munkája során. Vezetőként gyakorlatát az építőipar, belsőépítészet és épületgépészet területén szerezte.
Szakterületei: az értékesítés, kommunikáció, prezentáció, együttműködés, tárgyalástechnika és ügyfélszolgálat. 
Kvesdi_Edit_07

Kövesdi Edit a New Code Kft. irodavezetője vagyok. Forduljanak hozzám bizalommal tréningekkel, programokkal, illetve a Munkácsy27 Oktató és Rendezvényközpont bérlésével kapcsolatban.


Telelefon: 06 20 238 2728

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Egészségügyi képzéseink

 • Együttműködő csapat

  Képzésünkkel szeretnénk lehetővé tenni, hogy az egészségügy különböző területein dolgozó szakemberek a tréning során csapattá alakuljanak, és az átélt összetartást, az eggyé tartozás élményét újra és újra hasznosítani tudják munkaterületükön, vagy a családjukban. 
 • New Code - Rendszerben a személyes hatékonyság

  A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé váljanak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.

   
 • Mindennapi stressz-, agresszív- és konfliktushelyzetek kommunikációs kezelése

  A program célja, hogy az egészségügy bármely területén dolgozó szakemberek munkatevékenységük hatékonyabb ellátása érdekében konstruktívan tudják kezelni az agresszív-, a konfliktus- és a stressz helyzeteket, illetve az ilyen szituációkban megjelenő érzelmeiket.

   
 • Célravezető kommunikációs eszközök az elköteleződéshez

  A tréning célja, hogy az orvosok, ápolók, egyéb egészségügyi szakdolgozók megtanulják a partner véleményének elfogadása mellett konstruktívan képviselni saját álláspontjukat, képessé váljanak a célorientált és hatékony kommunikációra a problémákban való elsüllyedés helyett.

   
 • Vezetőképzés az egészségügyben

  Az egészségügyben dolgozó felső- és középvezetők a gyakorlatorientált tréning során megismerik a legfontosabb vezetéselméleti alapfogalmakat és vezetői szerepköröket; képessé válnak saját vezetői szerepüket rendszerszemléletben értelmezni

   

Kiemelt Információ

Képzések - szakdolgozóknak !

Képzéseink az egészségügyben dolgozók számára modulonként akkreditált, 15-19  (ETI) pontot lehet 20 óra képzésért kapni. A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé válnak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.
További részletek a képzésekről!

Időjárás