2019. október 16.,   szerda
   
Betűméret

Együttműködő csapat

Képzésünkkel szeretnénk lehetővé tenni, hogy az egészségügy különböző területein dolgozó szakemberek a tréning során csapattá alakuljanak, és az átélt összetartást, az eggyé tartozás élményét újra és újra hasznosítani tudják munkaterületükön, vagy a családjukban.

A közösen átélt élmények, illetve az általunk kialakított gyakorlatok –melyek speciálisan az egészségügyre alkalmazhatóak- segítik, hogy a későbbiekben munkatársaik munkájuk során egymáshoz igazodva, egymást segítve tevékenykedjenek.

Hangsúlyt fektetünk arra is, hogy egészségügyi dolgozók a tréning során az összetartozás élményének erejét többféle módon is átéljük. Könnyed kikapcsolódás során megismerhetjük egymást, örülhetünk közösen elért eredményeinknek, elsajátíthatjuk a megfelelő hozzáállást. Egy pontosan egyeztetett munkamenet megvalósítása során felismerhetjük, mérlegre tehetjük egymás, a saját és közös képességeinket. Egyben azt is felfedezhetjük, hogy amit eddig magunk és csapatunk teljesítő képességéről hittünk, bármikor túlszárnyalható. Ennek érdekében annyi a dolgunk, hogy elsajátítsuk az együttműködés képességét, majd tudatosítsuk és finomítsuk azt, ezáltal megtanuljuk, kezelni érzelmeinket és a minket ért stresszt, mellyel megelőzhetővé válik a kiégés, és a pálya elhagyás is az egészségügyben.

Csapatépítés – a teljesítmény érdekében

csapatteljesítmény-növelés
csúcsteljesítményű csapat létrehozása
extrém csapat szervezése
egy munkamenetre (projektre) szóló jól működő csapat felépítése

Csapatépítés – a hozzáállás megváltoztatására

kreatív csapat
együttműködő csapat

Csapatépítés – belső korlátaink feloldásáért

lehetetlennek tűnő célok elérése
ismerkedés, összeszokás a legkönnyedebben
eltérő értékeink, kulturális különbségeink erőforrássá alakítása
vidám munkanapok

A képzés formája:

In-door, illetve out-door tréningek. Egymásra épülő feladatok, játékos gyakorlatok során a résztvevők megélhetik mindazt, amit munkahelyi csapataikban is hatékonyan fognak tudni alkalmazni.

Egészségügyi képzéseink

 • Együttműködő csapat

  Képzésünkkel szeretnénk lehetővé tenni, hogy az egészségügy különböző területein dolgozó szakemberek a tréning során csapattá alakuljanak, és az átélt összetartást, az eggyé tartozás élményét újra és újra hasznosítani tudják munkaterületükön, vagy a családjukban. 
 • New Code - Rendszerben a személyes hatékonyság

  A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé váljanak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.

   
 • Mindennapi stressz-, agresszív- és konfliktushelyzetek kommunikációs kezelése

  A program célja, hogy az egészségügy bármely területén dolgozó szakemberek munkatevékenységük hatékonyabb ellátása érdekében konstruktívan tudják kezelni az agresszív-, a konfliktus- és a stressz helyzeteket, illetve az ilyen szituációkban megjelenő érzelmeiket.

   
 • Célravezető kommunikációs eszközök az elköteleződéshez

  A tréning célja, hogy az orvosok, ápolók, egyéb egészségügyi szakdolgozók megtanulják a partner véleményének elfogadása mellett konstruktívan képviselni saját álláspontjukat, képessé váljanak a célorientált és hatékony kommunikációra a problémákban való elsüllyedés helyett.

   
 • Vezetőképzés az egészségügyben

  Az egészségügyben dolgozó felső- és középvezetők a gyakorlatorientált tréning során megismerik a legfontosabb vezetéselméleti alapfogalmakat és vezetői szerepköröket; képessé válnak saját vezetői szerepüket rendszerszemléletben értelmezni

   

Kiemelt Információ

Képzések - szakdolgozóknak !

Képzéseink az egészségügyben dolgozók számára modulonként akkreditált, 15-19  (ETI) pontot lehet 20 óra képzésért kapni. A képzésen résztvevők a gyakorlat orientált foglalkozások keretében képessé válnak a különböző szociális és egészségügyi területeken a konfliktus helyzeteket felismerni és kezelni, valamint környezetük számára azokat megnyugtató módon kommunikálni.
További részletek a képzésekről!

Időjárás